Home

O noua conducere la Fundatia Colegiului National de Aparare

Fundatia Colegiului National de Aparare si-a ales saptamana trecuta noua conducere. Astfel, Gl.mr.(r.) Vasile-Mihai Ozunu, binecunoscut prin indelungata sa activitate in mediul academic si numit recent director al Colegiului National de Aparare, si-a anuntat decizia de a se autosuspenda din functia de presedinte al Fundatiei, urmand a ramane presedinte de onoare al Fundatiei CNAp.

Noua conducere a anuntat planuri ambitioase pana la sfarsitul anului in curs, si nu numai – urmand a dinamiza activitatea Fundatiei. Un prim pas in acest sens il reprezinta lansarea in aceasta vara a paginii web a Fundatiei si relansarea Revistei acesteia intr-un nou format.

Din noua echipa de conducere a Fundatiei fac parte Ion Gheorghe, Nasty Vladoiu, Nicolae Ivaschescu, Marius Sticlaru, Marinel Nedelut, Petrica Gruia si Rudolf Schmutzer, ale caror mandate au fost mentinute, structura fiind completata prin alegerea lui Traian Caramanian, Razvan Iordan, George Vancea, Tudor Iulian, Doru Dragomir, Nawaf Salameh, Eugen Gruescu si a lui Alexandru Ciuncan. Acesta din urma este, de altfel, si noul presedinte interimar al Fundatiei Colegiului National de Aparare, fiind ales in aceasta functie cu aceeasi ocazie.

In acelasi timp, Ionut Comanescu este noul trezorier al Fundatiei iar secretarul general – Irina Voicu. totodata, Secretari executivi au fost desemnati Roxana toma si Mihaela Istrate.

Licentiat in management public la Academia de Studii Economice, Alexandru Ciuncan (33 ani), este absolvent al Colegiului National de Aparare, Seria XXV (2014) si al Institutului Diplomatic Roman (2010), activand in ultimii 15 ani in domeniul financiar-bancar si al asigurarilor. Din 2013 coordoneaza un grup de lucru la nivelul EIOPA – Autoritatea Europeana de Supraveghere in Asigurari si Pensii Ocupationale, cu sediul la Frankfurt.

***

Fundatia Colegiului National de Aparare a fost infiintata in anul 1993. Membrii ei sunt, in principal, absolventi ai Colegiului National de Aparare. Principalul scop al Fundatiei, potrivit statutului, consta in “identificarea, sustinerea si promovarea intereselor Romaniei in domeniul securitatii si apararii nationale.” In anul 2004, in urma unei Hotarari de Guvern, organizatia a capatat statut de utilitate publica.

Departamentul Comunicare
Fundatia Colegiului National de Aparare

Soseaua Panduri 68-72
tel. 021 3195763

  • Newsletter