Home

Crăciunul este cel mai adevărat Crăciun atunci când îl sărbătorim dând lumina iubirii celor care au cea mai mare nevoie

„Crăciunul nu este o perioadă, nici un sezon, ci o stare de spirit. Adevăratul spirit al Crăciunului înseamnă să preţuieşti pacea şi bunăvoinţa, să oferi, din plin, compasiune.” Calvin Coolidge
Atmosfera de Crăciun ne aduce bucurie şi ne aminteşte cu precădere de anii copilăriei, de emoţia aşteptării împodobirii bradului, de clipa la care visăm să-l întâlnim pe Moş Crăciun.
Dincolo de faptul că este una dintre cele mai importante sărbători creştine, Crăciunul e aşteptat cu mare entuziasm de toată lumea, indiferent de vârstă, uneori chiar şi de religie. Sigur te gândeşti cu drag la cadourile lui Moş Crăciun, la colinde, la mirosul de brad şi la vâscul din pragul uşii.
Sub sloganul: Crăciunul este cel mai adevărat Crăciun atunci când îl sărbătorim dând lumina iubirii celor care au cea mai mare nevoie, Fundația Colegiului Național de Apărare continuă seria evenimentelor caritabile. Intenția board-ului Fundației este de a oferi o rază de speranță și de a produce o mică bucurie unor persoane nevoiașe.
,, De Crăciun, fiecare dintre noi trebuie să își amintească valorile creștine. Acum, mai mult decât oricând, este necesar să fim mai buni, mai iubitori, mai oameni…”. Dr. Cristian Petcu, Președintele Fundației Colegiului Național de Apărare.
Toți cei care doresc să se implice prin donații și să sprijine astfel inițiativa Fundației Colegiului Național de Apărare, sunt rugați să ia legătura cu domnul vicepreședinte Ionuț Comănescu (contact: 0724 313 440; comanescui@yahoo.com) sau cu doamna Mihaela Istrate Baldovin, secretarul executiv al FCNAp (contact: istratemihaelaramona@yahoo.com).

  • Newsletter