Home

Comunicat de Presa – Gala Aniversara 25 ani

Fundația Colegiului Național de Apărare organizează miercuri, 31 octombrie a.c., la Sala de Marmură a Cercului Militar Național, Gala Aniversară a celor 25 de ani de existență.

Evenimentul va debuta cu alocuțiunile Preşedintelui de onoare al Fundaţia Colegiului Naţional de Apărare Gl. Mr . (r) Prof. univ. dr. Mihail Vasile OZUNU și a Preşedintele Fundaţiei Colegiului Naţional de Apărare, dr. Cristian PETCU.

Ceremonia va continua cu trecerea în revistă a celor mai importante momente petrecute în cei 25 de ani de existență și prezentarea succeselor notabile din activitatea Fundației. Totodată, în cadrul Galei, vor fi decernate diplome de excelență, personalităților militare și civile care au contribuit, în mod semnificativ la dezvoltarea și derularea programelor Fundației Colegiului Național de Apărare.

În cadrul aceleași manifestări se va oferi o bursă specială pentru studentul…….., militar român, care a fost admis la Academia West Point, cea mai importantă instituție de învățământ militar superior din SUA.

Inființată în anul 1993, Fundația Colegiului Național de Apărare este un think tank, cu statut de utilitate publică, specializat în gândire strategică. Principalul domeniu de activitate este cel al securității și apărării naționale. Pe parcursul celor 25 de ani de activitate, echipele Fundației Colegiului Național de Apărare au urmărit organizarea de evenimente prestigioase care să susțină și să promoveze interesele României.

  • Newsletter