Home

O noua conducere la Fundatia Colegiului National de Aparare

Fundatia Colegiului National de Aparare si-a ales saptamana trecuta noua conducere. Astfel, Gl.mr. (r.) Vasile-Mihai Ozunu, binecunoscut prin indelungata sa activitate in mediul academic si numit recent director al Colegiului National de Aparare, si-a anuntat decizia de a se autosuspenda din functia de presedinte al Fundatiei, urmand a ramane presedinte de onoare al Fundatiei CNAp.

Noua conducere a anuntat planuri ambitioase pana la sfarsitul anului in curs, si nu numai – urmand a dinamiza activitatea Fundatiei. Un prim pas in acest sens il reprezinta lansarea in aceasta vara a paginii web a Fundatiei si relansarea Revistei acesteia intr-un nou format.

Din noua echipa de conducere a Fundatiei fac parte Ion Gheorghe, Nasty Vladoiu, Nicolae Ivaschescu, Marius Sticlaru, Marinel Nedelut, Petrica Gruia si Rudolf Schmutzer, ale caror mandate au fost mentinute, structura fiind completata prin alegerea lui Traian Caramanian, Razvan Iordan, George Vancea, Tudor Iulian, Doru Dragomir, Nawaf Salameh, Eugen Gruescu si a lui Alexandru Ciuncan. Acesta din urma este, de altfel, si noul presedinte interimar al Fundatiei Colegiului National de Aparare, fiind ales in aceasta functie cu aceeasi ocazie. Articol complet aici

  • Newsletter