Home

Adunarea Generala a membrilor FCNAp

Membrii Fundatiei Colegiului National de Aparare (FCNAp) sunt invitati sa participe la Adunarea Generala care se va desfasura joi, 20 octombrie, ora 17.30, in amfiteatrul Colegiului National de Aparare.

Cu aceasta ocazie va fi prezentat un raport de activitate, se va actualiza statutul Fundatiei si vor fi înfiinţate mai multe filiale. Membrii FCNAP vor alege un nou preşedinte şi va fi modificată şi componenţa Consiliului Director al Fundatiei CNAp.

Fundaţia Colegiului National de Apãrare a fost înfiinţată în anul 1993. Membrii ei sunt, în principal, absolvenţi ai Colegiului Naţional de Apărare.

Principalul scop al Fundaţiei, potrivit statutului, constă în “participarea la realizarea idealurilor şi intereselor naţionale în domeniul securităţii şi apărării naţionale a României, încurajând menţinerea securităţii colective, promovarea democraţiei şi a statului de drept şi asigurarea convergenţei cu principiile europene de securitate.”

În anul 2004, în urma unei Hotãrâri de Guvern, organizaţia a căpătat statut de utilitate publicã. Drept de vot au membrii care au platit cotizatia la zi.

  • Newsletter